Εμπιστευτείτε την υγεία σας σε εμάςΗ Βαριατρική Ομάδα Athens Bariatric αποτελείται από ελεύθερους επαγγελματίες-επιστήμονες με άριστη κατάρτιση. Είμαστε εκπαιδευμένοι σε μερικά από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο (Harvard, Johns Hopkins, Karolinska). Συνεργαζόματε πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών που εμπιστεύονται την υγεία τους στα χέρια μας.

Οι ασθενείς μας ετοιμάζονται για τη βαριατρική τους επέμβαση με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε όχι μόνο να πάει καλά η επέμβαση αυτή καθ΄εαυτή, αλλά και να έχουν μακροπρόθεσμα άριστα αποτελέσματα σε ότι αφορά την απώλεια βάρους και την βελτίωση της υγείας τους. Η ενημέρωση και η συμμετοχή των ασθενών μας στην αποφάση ζωής αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στο τρόπο που λειτουργούμε.

Επί του παρόντος ο χειρουργός της ομάδας κάνει ιατρείο και χειρουργεί ασθενείς μόνο στη Σουηδία.
Γιατί να επιλέξετε εμάςΔιότι


 1. 1.Έχουμε εμπειρία χιλιάδων (ναι είναι αλήθεια, χιλιάδων!) βαριατρικών ασθενών. 1. 2.Έχουμε εκπαιδευτεί και μετεκπαιδευτεί σε εγκεκριμένα, από κρατικούς και επιστημονικούς φορείς,  προγράμματα, και σήμερα ο Ευάγγελος Χανδάνος είναι ο μοναδικός χειρουργός στην Ελλάδα που έχει λάβει επίσημη (έμμισθη) μετεκπαίδευση από το αμερικανικό Fellowship Council (USA), στη λαπαροσκοπική βαριατρική χειρουργική στις ΗΠΑ. 1. 3.Ο Ευάγγελος Χανδάνος επικεντρώνεται στη λαπαροσκοπική βαριατρικη χειρουργική διότι με αυτή την επιλογή προσφέρει τις καλύτερα δυνατές ιατρικές υπηρεσίες στους παχύσαρκους ασθενείς, αφού μπορεί αδιάλειπτα να παρακολουθεί τις εξελίξεις της επιστήμης. 1. 4.Στα βαριατρικά χειρουργεία μας χρησιμοποιούμε χειρουργικές τεχνικές δοκιμασμένες και εγκεκριμένες από επιστημονικούς φορείς τόσο του εξωτερικού όσο και εγχώριους´ αναλώσιμα υλικά προερχόμενα από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρίες του χώρου´ τα λαπαροσκοπικά εργαλεία μας είναι αγορασμένα από εμάς για να καλύπτουν τις ανάγκες των επεμβάσεων παχυσαρκίας, και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, 1. 5.Έχουμε την εμπειρία της προ- και μετεγχειρητικής ιατρικής παρακολούθησης που χρειάζονται οι ασθενείς μας, 1. 6.Στόχος μας είναι πρωτίστως η βελτίωση της υγείας των ασθενών μας, 1. 7.Ξέρουμε και αγαπάμε τη δουλειά μας.

Athens BariatricLaparoscopic-Bariatric-Surgery-in-Athens-Greece.html

Γιατί Athens Bariatric;

info@athensbariatric.com, T:  6938-278 563

Γιατί Athens Bariatric;


 1. -Άριστη εκπαίδευση & επιστημονική κατάρτιση

 2. -Εμπειρία από μεγάλα κέντρα του εξωτερικού

 3. -Συνεχής ενημέρωση στην εξέλιξη της επιστήμης μας

 4. -Συμμετοχή των ασθενών μας στην απόφαση ζωής 


Social media

© Athens Bariatric 2010-2019

Τ: 6938-278 563